close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Valva fluture – Seria 501/M

  Tip Wafer, Lug sau cu Flanșe,  pentru flanșe UNI 1092-1 (PN6/10/16/25/40/50) și ASME B16.5 (ANSI 150/300/600), triplu excentric, cu etanșare completă, cu inel de etanșeizare lamelar din inox 316 + graphoil, disponibilă de la Ø3″ la Ø24″, proiectată conform normelor I.S. EN 558/1 – API STD 609 – ASME B16.5 – MSS SP44 – ANSI B16.34 şi ASME secţiunile VIII şi IX.

  Marcaj CE si certificat PED – ATEX – TA LUFT  – FIRE SAFE

  Cere ofertă

  Gama de dimensiuni: 2.1/2" ÷ 56" (DN65 ÷ DN1400)

  Tip: Wafer, Lug, Dublă flansă, Capete de sudură

  Design: ASME B16.34, EN 12516-2, EN 593

  Dimensiuni de montaj: API 609, EN 558, ANSI B16.10

  Temperatura de operare: -196°C + 815°C (-320°F ÷ +1500°F)

  Clasele de presiune: Clasa ASME 150, 300, 600, PN10 ÷ PN160 – bidirecțional

  Foraj  flanșă:  ASME B16.5, ASME B16.47 seria A, EN1092-1

  Testare:  API 598, API 6D, EN 12266-1

  Clasa de scăpări:   Rata „A” – Fără scurgeri – conform EN 12266-1

   

  Materiale standard:

  • Corp: oțel carbon, oțel inoxidabil, AL/BZ
  • Etanșarea corpului: Stellite (sudură suprapusă)
  • Disc: oțel carbon, oțel inoxidabil, al/bronz
  • Ax: AISI 420, AISI 630, NITRONIC 50

  Aplicații:  presiuni înalte, temperaturi ridicate, aplicații critice, aplicații criogenice etc.

  Certificări:  97/23/CE PED, 94/9/CE ATEX, Fire Safe API 607, ISO 10497,  API 6FA ,

  CU TR 10 – CU TR 32, GOST-R

  Corp:

  Poate fi electrosudat pentru a optimiza compactitatea si versatilitatea de executie. Versiunile constructive sunt cele menționate la pagina 3.

  Scaun in corp:

  Scaunul din corpul supapei se obtine executand un transfer de stellit de 21 de grade, prin sudura. Acest transfer se executa atat pe corpurile din otel la carbon cat si pe cele din otel inoxidabil. Locul de activitate este lucrat la mașină de control digital cu tehnologie CAD-CAM pentru a obține forma sa eliptică specială care se căsătorește exact cu inelul imobiliar.

  Această formă particulară, împreună cu excentricitatea dublă a tijei, îi permite să nu fie supusă fluentei, în timpul rotației discului, cu inelul de etanșare corespunzător.

  Disc:

  Este compact și modelat astfel încât să ofere cea mai scăzută rezistență posibilă la trecerea medie, precum și un cuplu dinamic scăzut.

  Construcția este potrivită pentru găzduirea atât a arborelui în poziție accentuată dublă față de scaun, cât și a inelului de etanșare cu inelul său de reținere ținut pe disc prin intermediul șuruburilor.

  Fixarea la arbore se realizează folosind știfturi și chei conice; primul pentru marimi mici, ambele pentru marimi mai mari.

  Inel lamelar de etanșare:

  Este construit inele metalice intercalate cu materiale de garnitura (graphoil, AFM, sau similar) absolut fara elastomeri si PTFE.

  Este poziționat pe disc într-o carcasă liberă și ținută de un inel cu șuruburi; cu toate acestea, are posibilitatea de a se deplasa pentru centrare și montare pe scaunul corpului.

  Forma sa eliptică, obținută prin prelucrare, se potrivește perfect cu scaunul din corp și, îmbinată cu un cuplu de închidere adecvat, se ajunge la etanșarea perfectă, de asemenea bidirecțională.

  ax:

  Arborele este dintr-o singură bucată și trece prin întreaga supapă.

  Acest lucru permite o mai bună distribuție, pe tot discul, a cuplului de închidere. Este montat pe bucșe cu bandă largă și are partea inferioară a unui rulment axial reglabil pe care centrarea perfectă a discului îl permite în sens axial.

  Bucșe:

  In varianta standard sunt realizate din otel inoxidabil cu intarire la suprafata anti-frictiune; pentru aplicații mai exigente sunt realizate din aliaje de înaltă calitate.

  Ambalare:

  În cele mai multe cazuri este realizat din inele precomprimate graphoil introduse într-o cutie de presa din corp și ținute sub compresie de o glandă cu tije de reglare. Pentru condiții speciale de funcționare pot fi utilizate alte materiale.

  Supapă tip Wafer

  Supapă tip ureche

   

  Supapă tip flansă

  Supapă tip sudură cap la cap

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles