close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  SIROMVALVES S.R.L. a luat ființă în anul 2009, având ca obiect de activitate importul și comercializarea de echipamente și armături industriale.

  Firma noastră poate oferi din stoc sau pe bază de comandă o gamă largă de robinete industriale pentru majoritatea tipurilor de aplicaţii: rețele de apă, abur, sisteme de recuperare condens, circuite cu ulei diatermic, rețele de termoficare, gaze naturale, chimie, petrochimie, industria farmaceutică, navală etc.

  Suntem distribuitori oficiali al produselor SIRCA INTERNATIONAL – ITALIA pentru piața din România și Europa de Est.

  Având ca obiectiv promovarea calității în instalații, am selectat de-a lungul anilor o gamă de furnizori cu traditie și experiență în domeniul robineților industriali și al echipamentelor industriale, formând astfel o echipă a calității și promptitudinii.

  Îndorința de a asigura satisfacția clienților noștri, urmărim creșterea continuă a capacității noastre de a inova, de a dezvolta și de a reînnoi gama noastră de produse.

  SIROMVALVES S.R.L. este partenerul de încredere care vă oferă produse și soluții profesionale în vederea realizării unor proiecte durabile.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles