close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Valva fluture – Seria 401N

  Tip Wafer, Lug sau Dublu flanșat, pentru flanșe UNI EN 1092-1 (PN10/16) și ASME B16.5 (ANSI 150/300), dublu excentric, cu etanșare completă, cu garnitură din PTFE şi PTFE + carbografit, disponibilă de la Ø3″ la Ø40″, proiectată conform normelor I.S. EN 558/1 – API 609 – MSS SP67 – ASME B16.5 / B16.34.

  Marcaj CE și certificat PED – ATEX – TA LUFT –  SIL

  Cere ofertă

  Gama de dimensiuni: 3" ÷ 56" (DN80 ÷ DN1400)

  Tip: Wafer, Lug, Dublu flanșat la cerere

  Design: ASME B16.34, EN 12516-2, EN 593

  Dimensiuni de montaj: conform API 609, EN 558
  Temperatura de operare: -40°C + 220°C (-40°F ÷ +428°F)
  Clasele de presiune: ASME clasa 150 – bidirecțional

  Foraj flanșă:   ASME B16.5, ASME B16.47 seria A, EN1092-1
  Testare: API 598, EN 12266-1
  Clasa de scapări:   Rata „A” – Fără scăpări – conform EN 12266-1

   

  Materiale standard:

  •  Corp: fontă ductilă, oțel carbon, oțel inoxidabil
  •  Disc: fontă ductilă, oțel carbon, oțel inoxidabil
  • Ax: AISI 304, AISI 316, AISI 630
  • Etanșare: PTFE + Carbografit  sau la cerere metal pe metal- INCONEL 625 LCF

  Aplicații:   industrii chimice și farmaceutice, sisteme de recuperare a solvenților,  alte aplicații cu materiale compatibile condițiilor de lucru

  Certificări:  97/23/CE PED, 94/9/CE ATEX, Fire Safe API 607, ISO 10497, API 6FA (la cerere), SIL – IEC 61508, IEC 61511, GOST-R, CU TR 10 – CU TR 32

  Introducere: Supapă fluture cu dublă excentricitate Seria 401N

  Aceasta este o nouă gamă de robinete fluture de tip dublă excentricitate cu etanșare „bubble tight”, concepute pentru servicii grele, în special în sectorul construcțiilor navale și petrochimice.

  Mai presus de toate, este ideal pentru oprirea și/sau controlul debitului de fluide sau gaze agresive.

  Pentru a face supapa poate fi utilizată o mare varietate de materiale; cele care se încadrează, în gama standard sunt.

  - Fontă ductilă (numai de la ND350 și dimensiuni mai mari)

  - CarbonSteel

  - Oţel inoxidabil

  -AluminiuBronz (numai la cerere)

  Astfel de supape sunt fabricate conform celor mai moderne criterii de proiectare, oferind astfel garanție maximă de funcționare corectă și întreținere minimă.

  Caracteristici constructive

  Corpul supapei este de tip WAFER cu 4 orificii de centrare pentru a facilita montarea intre flanse sau de tip LUG cu urechi filetati sau traversanti atunci cand supapa urmeaza a fi folosita ca supapa de picior.

  Discul fluture este de tip dublă excentricitate. Această caracteristică de design asigură un efect deosebit de favorabil fie pentru controlul debitului, fie în mișcarea de deschidere și închidere. De fapt, discul fluture are două suprafețe diferite de gradul de deschidere al supapei. Acest lucru are ca rezultat un moment de rotație care împiedică orice posibilă plutire a supapei.

  Sigiliul de pe tijele superioare de tip reglabil este format dintr-un mod CHEVRON pack din PTFE + Carbografit, asupra caruia actioneaza o cutie de presa. Când etanșarea tijei necesită înlocuire, o astfel de operațiune poate fi efectuată fără a fi nevoie să scoateți supapa din conductă.

  Tija este realizată din bară de pământ „h8” și, pe lângă că este ghidată de bucșe cs + PTFE sau ss + PTFE PAP, garantează o închidere perfect etanșă pe cutia de presa. Tija este integrată cu discul fluture prin cheie paralelă și știfturi conice. Un dop cu inel O din PTFE asigură etanșarea perfectă pe tija inferioară.

  Inelul de reținere a scaunului este încorporat în corp, conform API 609, și servește la menținerea scaunului supapei la locul său. O canelură fonografică este prelucrată pe exteriorul inelului pentru a asigura o închidere etanșă între supapă și flanșă printr-o etanșare comună.

  Scaunul este o secțiune în formă de picătură din PTFE solid + profil de carbografit, care este în contact direct cu fluidul de proces. Datorită acestei soluții, scaunul poate fi înlocuit fără a fi nevoie să dezasamblați complet supapa de pe conductă.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles